Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar ett trasigt baklucka handtag på en 2001 Nissan Frontier

Handtaget på bakluckan av Nissan Frontier, medan tyst stark och tålig, är tillverkad av plast. Skador till handtagsarrangemanget är inte lätt fast och, i de flesta fall kommer att kräva utbyte av hela handtagsenheten. Tillträde till det inre arbets-och kvarhållande hårdvara av handtagsarrangemanget är genom en lucka som du hittar i mitten av insidan av bakluckan. Borttagning och byte av hela enheten kan ske på bara några minuter med handverktyg hemma i ditt garage. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

öppna bakluckan på din Nissan och lokalisera tillgång plattan i mitten av bakluckan. Ta bort de två skruvarna tillträde från locket med en stjärnskruvmejsel och lyft tillgång täcka upp, sätta det åt sidan för återanvändning senare.
2

Lokalisera spärrstången precis innanför öppningen. Vrid plastklämman, knäppa bort spärren stången. Lyft stången ut ur hålet i mitten av klippet och lämnade klämman på plats. Lägg staven åt sidan.
3

ur de båda muttrarna på bultarna innanför tillgång hålet med en hylsa och spärrskaft. Ta bort handtaget ihop från den motsatta sidan av bakluckan.
4

Installera ett nytt handtag enheten i tillgång hålet, installera två kvarhållande muttern och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt muttrarna eller du kommer att skada handtagsarrangemanget. Tryck på låsstången i hålet i mitten av plasten fästklammern. Vrid den tills den snäpps fast på stången.
5

Montera luckan på bakluckan och sätt i de båda fästskruvarna. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Stäng bakluckan och öppna den igen för att vara säker på spärren och handtaget fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72362.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.