Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Kombiinstrument på en Bonneville

I kombiinstrumentet på en Pontiac Bonneville är din direktlinje till de operativa delarna av din motor. Den talar om hur snabbt du ska, hur mycket gas du har och hur många varv per minut motorn roterar. Tyvärr, om en av mätarna slutar fungera, då troligen hela klustret behöver bytas. Det beror på de individuella mätare inne i klustret inte är funktionsdugliga. Så om du behöver rätta till problemet, måste hela klustret som ska ersättas med en ny. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Koppla bort den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel. Bänd ut trimplatta runt instrumentpanelen med händerna, dra upp den och mot baksidan av bilen.
2

Luta rattstången ner med händerna. Ta bort skruvarna som håller filler rattstången till instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta sedan bort dimmern och twilight sentinel vredet från strålkastare switch. Dra ur cigarettuttag och sedan dra bort panelen från instrumentbrädan.
3

Skruva kombiinstrumentet från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel. Twist klustret runt så att du kan nå kontakten på baksidan. Dra ur kontakten och dra klustret från instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72367.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.