Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Steg-för-steg-process för att ersätta yttre styrstag Slutar

De yttre styrstag slutar är en viktig del av styrmekanismen på din bil. Enligt Bil Junky, dragstänger överföra kraft till styrspindeln. Detta bringar hjulet att snurra. Den yttre styrstag änden ansluts med en justerhylsan, som tillåter längden av parallellstaget att vara inställbara. Tie länkhuvuden slits ner med tiden och behöver bytas ut. Det kan bli kostsamt att anställa en mekaniker, men lyckligtvis du kan göra det här jobbet själv hemma. Instruktioner
1

Hissa upp framhjulen på din bil. När bilen är upp, placera några block eller annat stöd undertill så att den inte faller på dig medan du arbetar. Din bil ska vara på en plan yta.
2

Ta bort muttrarna och däck från din bil. Ta bort sprinten som håller styrstaget med spetstång.
3

Skruva av styrstaget slutet låsmutter. Det ligger på posten som är i styrspindeln. Du kanske vill smörja den om du har svårt att ta bort det. En spray smörjmedel som WD40 fungerar. Ur styrspindeln
4

Separat parallellstaget änden med en dragstång separator. Placera separatorn mellan styrstaget och knoge och slå den med en hammare för att lossa den. Det kan poppa ut av plats snabbt så var försiktig.
5

Markera den plats där den yttre styrstag möter inre styrstaget med en bit maskeringstejp. Detta sätt kommer du att veta hur långt du trär den nya änden styrstag.
6

Lossa muttern som håller yttre styrstag till den inre styrstag med en 19 mm nyckel. Trä den nya yttre änden styrstag in i maskeringstejp märket. Placera den genom styrspindeln och dra åt. Byt saxsprint.
7

Byt däcken och att hjulmuttrarna och sänka bilen från domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72373.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.