Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en 1991 Honda NSX Assembly Head Light

Den pannlampan på din Acura NSX är en fripassagerare systemet. Lamporna är undangömt ned spola med huven när de är avstängda, och höjer upp när du sätter strålkastarna på. Aggregatet kan tas bort från bilen efter avlägsnande bara några bultar, bör det behöver bytas ut. Du behöver inte ta bort hela enheten om allt du behöver göra är att byta glödlampor - men om montering eller lins ljuset behöver bytas, kommer enheten att behöva komma ut ur bilen som en enhet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Leta säkringsdosan under instrumentbrädan och ta bort säkringen nummer 42 och 43. Dessa är de högra och vänstra strålkastare upprullningsdon motoriska säkringar. Lägg dem på ett säkert ställe.
2

Öppna huven och leta reda på plastknopp på baksidan av strålkastare montering. Vrid den medurs för att manuellt höja strålkastarna. Ta bort de fyra skruvarna från höger och vänster sida av strålkastare montering med en stjärnskruvmejsel och lägg dem åt sidan.
3

tag i strålkastaren garnering, locket som matchar kroppen i bilen och skjut den uppåt och bakåt. Lyft garnering av bilen och lägga den någonstans säkert för att undvika skador.
4

Koppla den elektriska kontakten från baksidan av strålkastare montering och lägg den åt sidan. Leta reda på de fyra skruvarna för toppen av strålkastare montering och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft, lyft sedan upp enheten ur bilen.
5

Placera den nya monteringen i bilen och anpassa monteringsfäste på ljuset med hålen i kroppen. Montera de fyra fästbultarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Anslut den elektriska kontakten på baksidan av den nya strålkastare montering, se till att det låser på plats ordentligt.
6

Placera panelen strålkastare garnityr på nya strålkastare och montera fästskruvarna. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel, vrid vredet på baksidan av ljuset montering moturs för att manuellt sänka strålkastaren på plats.
7

Flytta till den motsatta sidan av bilen och upprepa processen om du ska byta båda enheterna.
8

Installera nummer 42 och 43 säkringar tillbaka i spåren i elcentralen, sedan testa belysningen genom att vrida omkopplaren på. Ljuset ska höja och sänka ordentligt och lyser upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72380.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.