Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Bussningar gångjärn på en 1993 S10

De tappar och bussningar som håller dörren gångledsdelarna tillsammans på din S10, göra mer än att bara hålla dörren från att falla av. Bussningarna tjänade även behöva justera dörren och hålla den från sagging när den öppnas. Om hylsor eller stift är utslitna, kan dörren öppnas och stängs hårt, kan sag eller kanske inte justera alls. Nya tappar och bussningar finns som ett kit från de flesta bildelar butiker samt genom en Chevy återförsäljare. Saker du behöver
Jack
träbit
Liten brytjärnet
mässingsdorn
Hammer
Heavy fett
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till din S10 och lokalisera dörren gångjärn stift som löper genom mitten av gångjärnen. Stötta dörren med en domkraft och träbit från under botten av dörren, men inte på det yttre skalet. Kontrollera att blocket är tillräckligt långt in för att inte böja något på dörren när du tar bort stiftet.
2

Placera en liten bändjärn enligt chefen för den övre gångledstappen och bända upp den. Du kan behöva använda en liten mässingsdorn och hammare för att driva upp från botten, om det inte har smord eller underhållas. Addera 3

Avlägsna tappen från gångjärnet och kassera den. Skjut de inre och yttre gångjärn isär för att visa gångjärnet bussningar. Ta bort de gamla bussningarna och kasta dem, och sätt i två nya bussningen i hålen. Du kan behöva trycka in dem i gångjärnen försiktigt så att inte knäcka dem.
4

Passa gångjärnet avsnitt, täcker det nya stiftet med tunga fett och sätt i nya stift i gångjärnen och genom bussningar. Försiktigt knacka det på plats. Flytta till det nedre gångjärnet och upprepa stegen för att byta stift och bussning det liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72384.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.