Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Cut Packningsmaterial

Rent radie och raka snitt kan uppnås på tätningsmaterial med rätt verktyg. Tunnare typer av packningsmaterial kräver inget annat än vassa knivar och ihåliga fräsar packning. Packningsmaterial över 1/4-tums tjock kräver specialiserade mekaniska verktyg för att skapa precision skär nödvändigt att försegla en del av utrustningen och är bäst till proffs. Korrekt säkra packningen materialet och säkerställa de verktyg som används är i gott skick kan du skära tunnare packning material effektivt och exakt. Saker du behöver
1/4-tums plywood
Stålmåttstock
Paint markör
Brukskniv
Circle packning cutter
Hollow packning cutter
Dead-blow klubba

Visa fler instruktioner
1

Ställ 1/4-tums plywood på en fast plan yta. Lägg packningen materialet på toppen av plywood. Använda packning skärverktyg utan plywood kommer att orsaka skador på vitala verktygskomponenterna.
2

Mät och markera en rektangel dimensionerad för längden och bredden av den slutliga packningen storlek med en stållinjal och måla markör. Använd inte en permanent markör på gummi-baserade tätningsmaterial.
3

Klipp längs de markerade linjerna med en mattkniv, med rak kant som en guide.
4

Markera mitten av gummipackning material för en rund packning eller märk hålen behövs för fästelement på rektangel packningar med en färg markör.
5

Ställ mittappen av cirkeln packningen fräs på centrummärket av packningsmaterialet. Lossa vingskruven belägen på sidan av kniven. Skjut skärbladet (er) till kanten av den skurna packningsmaterialet. Tumskruvarna. Även ett lätt tryck mot ytan av packningen material, snurra kniven i medurs riktning för att skära cirkeln packningen. Justera skärbladen som beskrivs för att klippa och ta bort den inre delen av den runda packningen.
6

Rikta den ihåliga packningen fräs från kniven satt som motsvarar storleken på hålet som krävs i packningen materialet. Strike baksidan av den ihåliga packningen fräs hårt med en död-blow klubba. Dra ihåliga packningen fräs från ytan av materialet. Om hålet kontakten inte komma ut med den ihåliga packningen cutter, rikta kniven med den skårade hålet och upprepa processen tills pluggen bort från packningen materialet. Upprepa processen för att klippa alla hålplaceringen i packningen materialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72406.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.