Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man testar för en Bad 1992 Dodge Stealth Generator

generatorn på en 1992 Dodge Stealth skapar elektricitet skapas genom spinning av generatorn remskiva med Serpentine belt . När generatorn går ut , kommer batteriet inte längre laddas , och så småningom kommer Stealth inte att kunna starta eller köra . Fastställande av problemet kräver byte av generatorn , men ibland är det inte klart om generatorn är problemet . Ibland ett dött batteri eller trasig säkring kan få det att verka som att generatorn behöver bytas . För att vara säker , kan du testa generatorn för att ta reda på . Instruktioner
1

Pop huven och leta reda på generatorn på motorblocket . Leta upp stora spårvidd kabel som går till generatorn .
2

Ställ multimetern att läsa DC spänning . Placera det svarta stiftet från multimeter till den negativa polen på batteriet och den röda stiftet på dubben bifogas stora mätare kabeln som du hittade i steg 1 .
3

Berätta din assistent för att starta bilen . Titta på multimeter och se vilken spänning den läser . Om det är under 12 volt , då generatorn inte fimpa tillräcklig spänning för att ladda batteriet . Om det är mellan 12 och 15 volt , då generatorn laddar korrekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72418.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.