Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter AC Förångare på en Jeep Grand Cherokee

Den förångare i bilens luftkonditioneringssystem tjänar många funktioner, med dess primära uppgift är att ta bort värmen inifrån bilen. Ytterligare en fördel är att förångaren även fungerar som en avfuktare. När luften färdas genom förångaren s metallrullar, fukten kondenserar på ytan och gör att köldmediet att koka och överföra värme till kylning mekanismer av fordonet. Om förångarbatteri på din Jeep Grand Cherokee inte är väl fungerande, kommer ditt kylsystem blåser inte kall luft eller avfukta din bil. Saker du behöver
Skruvmejsel
Trim Tool Review köldmedelsolja
Visa fler instruktioner
1

Ansvarsfrihet lufttrycket klimatanläggningen genom att ta din Jeep Grand Cherokee till en återförsäljare eller servicecenter. Försök inte att koppla beslag före evakueringen av freon eftersom systemet är under högt tryck.
2

minuskabeln batteripolen.
3

Flytta växelspaken till sitt bakersta läge och ta bort de främre och bakre lagringsbehållare. Ta konsolen fästskruvar, lyfter konsolen uppåt, lossa de elektriska kontakterna. Använd spaken på sidan av ratten för att sänka rattstången till sitt lägsta läge. Avlägsna aggregatet instrumentpanelen, med hjälp en trim verktyg för att bända fästklämmorna lös för att lossa både de övre och nedre paneler. Ta bort askkoppen och lossa de elektriska kontakterna bakom varje panel.
4

Ta aggregatet /luftkonditionering enhet från under instrumentbrädan området.
5

Ta förångaren från det nedre bostäder.
6

Byt förångaren och installera alla delar i omvänd ordningsföljd. Om du installerar en ny förångare, tillsätt 2 oz. köldmedium olja i systemet.
7

Recharge och läckage-testa systemet på en lokal återförsäljare eller servicecenter. När batterierna, slå på luftkonditioneringen för att kontrollera att allting fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72419.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.