Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man målar Splatters bort av bilen utomhusfärger

Om du någonsin har haft måla befläckade på din bil, du vet hur frustrerande det kan vara att ta bort. Måla stänker kan komma från ett hus som målas nära din bil, måla från vägen splattering upp till din bil eller från en mängd andra källor. Att få måla splatter off kräver lite manuellt arbete och tålamod. Med bara några få ingredienser, kan du återställa din bils utseende. Saker du behöver
Förpackning bandet
tvättsprit
Rena handdukar
oljebaserade rengöringsmedel
Clay bar
Soap
Vatten
Wax
Visa fler instruktioner
1

Markera området runt måla splatter med packning tejp. Skapa en ram runt de stänker med packtejp så att rengöringsmedel inte dra klarlack av din bil. De områden med färgen kommer att vara OK eftersom produkterna fungerar bara på färgen splatter och inte din billack.
2

Ansök tvättsprit till färgen stänker. Använd en ren handduk att gnugga alkohol i de stänker. Du kan behöva för att utöva påtryckningar för att få färgen att lossna. När alkoholen har gnuggas in, kan färgen splatter ta på en gummiaktig konsistens. Du kan sedan använda nageln eller en liten, slö kniv för att skrapa bort en del av färgen. Var noga med att inte repa för djupt eller du kommer att repa din bil.
3

Applicera en oljebaserad renare att de stänker. Sådana rengöringsmedel, som kan hittas på din lokala livsmedelsbutik, är effektiva på att ta bort lim som sticker pasta och andra klibbiga ämnen. Olje-baserade rengöringsmedel bort färg utan att lämna rester eller någon typ av klibbighet. Låt rengöringsmedlet torka i några minuter och torka sedan av med en fräsch, ren handduk.
4

Gnid en lera bar över färgen splatter. En lera bar kan hittas på de flesta återförsäljare eller auto butiker utbudet. Baren är klibbig och kan dra färgen rätt off av din bil.
5

Tvätta området att måla splatter var den med tvål och vatten. Detta säkerställer att inga kemikalier kvar på det området. Buff med en ren handduk och applicera vaxet på området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72447.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.