Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar vinylsäten Använda Permatex

vinylsäten är hållbara. Efter år av exponering för solljus och flera förändringar i temperatur, vinylytor blir spröda och tår. Istället för att ersätta din nuvarande trasiga vinylsäten med nya stolar, kan du spara pengar genom att reparera tårar i vinyl sätet med Permatex. En tydlig lim, Permatex obligationer till vinyl och förblir flexibel när du slutföra reparationen. En specialdesignad grovkornigt papper kommer med en Permatex kit för att göra en vinyl reparation omöjlig att upptäcka. Saker du behöver
Isopropylalkohol
ren trasa
Permatex vinyl reparationssats
Maskeringstejp
Aceton
Visa fler instruktioner
1

Häll isopropylalkohol på en ren trasa.
2

Torka det skadade området av vinyl sätet med alkohol-indränkt trasa. Låt det rena området torka ordentligt innan du fortsätter. Addera 3

Punktering spetsen på Permatex röret med rörets lock. Vrid påföringsmunstycket medurs för att trä applikatorn till den öppnade röret.
4

Rikta de två sidorna av den skadade vinyl sätet. Placera en medföljande tyglapp i större tårar för att öka styrkan i reparationen.
5

Pressa Permatex röret för att applicera limmet på det skadade området.
6

Press den grovkornigt papper på det våta limmet. Stretch maskeringstejp över det skadade området för att säkra reparationen tills Permatex torkar på sex till åtta timmar.
7

Ta bort maskeringstejpen från vinyl sätet. Dra grovkornigt papper från torkade Permatex att slutföra en sömlös vinyl reparation.
8

Clean överskott Permatex från vinyl sätet med aceton appliceras på en ren trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72464.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.