Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort drivknut på en Subaru

Ibland kommer gummistövel runt Subaru drivknut utveckla sprickor eller rippa från slitage, orsakar smuts att komma in i leden. När detta händer kommer CV-leden börjar slipa och sluta fungera. Det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att ta bort CV-leden på Subaru är att ta bort trans-axel som inrymmer drivknut som en komplett enhet. Du kan ta bort CV-leden på Subaru själv i ett par timmar, vilket sparar tid och pengar. Saker du behöver
4-by-4 tums träkloss
Ordet jack
Jack stå
Tire Tool Review Tänger
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner

1

Ställ i nödbromsen på Subaru innan du byter drivknut. Placera en träkloss bakom en bakre däck för att hålla bilen från att rulla.
2

Lyft upp bilen, placera en domkraft på den sida av fordonet som har drivknut behöver bytas. Placera en pallbock under fordonets ram bredvid hjulet som ska tas bort då lägre bilen på stödbenet.
3

bort däcket med ett däck verktyg för att lossa tappen nötter, inställning av däck-och hjulmuttrarna ur vägen. Ta kronmutter bort i slutet av axeln, ta bort sprinten med en tång och lossa muttern med en hylsnyckel.
4

Lossa bromsoket med hylsnyckel, tar tjocklek av rotorn och sätta det åt sidan. Skjut rotorn från hjulnavet för hand som sedan ur vägen.
5

Vrid ratten hela vägen till vänster för att ge utrymme för att ta trans-axel ur hjulet nav. Använd hylsnyckel för att ta bort skruvarna på plåten under hjulnavet som håller ramen armen till hjulnavet.
6

Lossa skruvarna som håller ramen armen till krängningshämmaren med hylsnyckel. Skjut trans-axeln genom hjulets nav för hand tills den är fri från navet.
7

Skjut Subarus trans-axel ur sidan av växellådshuset inställd då den del av den sätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72489.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.