Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bästa Generatorer för laddning Bilbatterier

När generatorn på en bil misslyckas alternativen för reparation är ganska begränsat till ersättning eftersom det finns några delar som kan servas. Även byte är vanligtvis en enkel process för att ta bort den gamla generatorn och installera en ny enhet i dess ställe, det finns några tillgängliga alternativ när du väljer att ersätta enheten. De bästa växelströmsgeneratorer för laddning av bilbatterier är oftast nya eller renoverade, som bär bättre garantier än ombyggda enheter. Nya

Nya generatorer, som namnet antyder, är helt nya enheter som aldrig har installerats i ett fordon eller utsatts för före användning. De anses vara den mest tillförlitliga i fråga om ersättning alternativ. Nya generatorer är det mest sannolikt att bära utökade eller livstids garanti på köpet. Nya generatorer tenderar att kosta mer än ombyggda eller renoverade enheter men anses kostnadseffektiva på grund av deras bättre garantier och bättre industriella regleringar av sin produktion till mer tillförlitlighet.
Renoverade
< p> Renoverade generatorer är enheter som har helt isär, rengjorts, inspekterats, och har haft några delar som är defekta eller slitna ersätts med nya komponenter. Renoverade generatorer anses vara bra ersättare alternativ till nya generatorer på grund av deras lägre pris, och de i allmänhet bär ettåriga garantier och, i vissa fall, livstid garantier. Det finns dock viss oro över renoverade generatorer eftersom det inte finns någon federal lagstiftning eller gemensamma normer dikterar hur rekonditionering utförs, men kunden returnera priserna för renoverade enheter är även med de nya enheterna.

Ombyggda

Ombyggd generatorer är enheter som inte har helt isär och inspekteras. Ombyggda generatorer är enheter som har rengjorts och inspekterats för slitna eller defekta delar, och endast de delar byts ut. Ombyggda generatorer anses vara mindre tillförlitliga än nya eller ombyggda enheter, eftersom det inte finns några normer som reglerar denna bransch, och processen för ombyggnad är inte lika omfattande som renovering. Till skillnad från ny utrustning, som måste följa federala och OEM standarder för prestanda och kvalitet, är ombyggd utrustning undantagna. Ombyggda generatorer brukar bära korta garantier på 90 dagar till ett år i längd och sällan har en livstids garanti på köpet, men är populära eftersom deras inköpspris är lägre än nya eller renoverade enheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72495.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.