Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort en 1998 Jeep Cherokee Classic panel Front Door

Borttagning av dörrpanel från insidan av dörren på din Jeep Cherokee kan vara nödvändigt om du behöver komma åt de inre komponenterna i dörren -? Inklusive fönster regulator och maskinvara, bör du behöver byta glas eller regulatorn. En skadad, repad eller inkompatibla panel kan ersättas samt genom att helt enkelt ta bort panelen och ersätta den med en ny. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Trim stick
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren till din Cherokee och lokalisera fönster vev arm. Ta tag i armen, dra den rakt ut från fönstret regulator axeln och ställ den åt sidan. Om Jeep har elektriska fönsterhissar, bända byta panel med en skruvmejsel och koppla ur kontakten ledningsnätet från baksidan av omkopplaren.
2

lokalisera och ta bort fästskruv i mitten av trimplatta som omger insidan släpper låset. Lossa skruven med en stjärnskruvmejsel, ta sedan bort trimplatta.
3

Lokalisera och ta bort de tre Phillips-skruvar som håller fast armstödet på dörren panel med en stjärnskruvmejsel. Det finns två under botten på armstödet och en i handtaget avsnittet ovanpå armen.
4

Bänd bort panelen från dörren med ett trim pinne eller bred, platt verktyg för att bända bort clipsen som håller panelen på dörren. Börja längst ner på dörren och arbeta dig upp båda sidor av panelen. Om du bryter ett klipp, kan du få ersättning och kära från Jeep återförsäljare.
5

Dra ut och lyft upp panelen, ta sedan bort den från dörren. Placera panelen på ett säkert ställe så att den inte skadas medan det är från Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72505.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.