Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

VW Jetta elektriska problem

Medan Volkswagen är känd för fina tyska ingenjörskonst, är en modell framför allt, Jetta, även känd för sina elektriska problem. På låga priser änden av VW: s familj sedans, är Jetta en populär bil både i USA och i hela världen. Om du söker till att köpa en begagnad Jetta, först göra forskning på år och modell du är intresserad av, eftersom det har varit många påminner - mestadels elektriska. Elhissar
Vissa Jetta modeller har problem med fönsterhissen ledningar.

Elektriska fönsterhissar har varit problematiskt för Jetta. Det har funnits problem med ledningsnätet isoleringen skadas, vilket orsakar kortslutningar. År 1996 fanns det en återkallelse av 1994 Jettas grund av denna fråga.
Brake Lights
Bromsljus behöver för att fungera korrekt när föraren nuddar bromspedalen.

modeller tillverkade mellan 1999 och 2005 har haft återkallelser för felaktiga switchar bromsljuset. Krångla broms ljus växlar har orsakat problem i vilket bromsljusen antingen misslyckas med att arbeta alls eller att de fastnar i "på" läge. Om de inte fungerar, kan detta leda till en olycka. Om belysningen ska vara på när bilen är avstängd, kan detta tömmer batteriet.
Låsningsfria bromsar

Vissa modeller, inklusive 2000 och 2001 modeller, har problem med låsningsfria bromsar kortslutning. Inte bara kan en problematisk låsningsfria bromssystemet vara en olägenhet och farlig under körning, men detta kort kan orsaka en bil eld. Återkallelsen för denna fråga aviserades i början av 2002, och ägarna anmäldes att föra sina bilar till en återförsäljare för att få hela ABS-styrenheten bytas.
Hazard och tänder Flasher
Det är viktigt att hazard /flasher lampor fungerar korrekt i händelse av en nödsituation.

Många Jettas i början till mitten av 2000-talet hade också påminner på varningsblinkers. Den effekt från glödlamporna blinkers orsakade en elektrisk ström överbelastning, vilket resulterar i problem med omkopplaren reläer. Blottare ljus och blinkers blev manövreras intermittent eller, över tid, även helt obrukbar. Återkallelsen rekommenderas byte av brytare /relä kit för att åtgärda problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72591.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.