Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man väljer en Automotive Caulk

Caulk är ett material som byggare och mekaniker använder för att skapa en lufttät och vattentät tätning. Det skyddar ett område från fuktskador och, med avseende på luftflöde, kan öka energieffektiviteten. Ett effektivt täta fäster ordentligt på ytan som du tillämpar det, och det är tillräckligt flexibelt för att expandera och kontrakt i samband med temperaturförändringar utan att äventyra dess vidhäftning. Den täta du bör använda för din bil beror på ytan av fordonet du planerar att täta. Saker du behöver Electronic Hardware eller hem förbättring butik
Visa fler instruktioner
1

Bestäm ytan på din bil som du vill täta. Glas, metall, plast och gummi ytor har alla olika fogmassor behov.
2

Använd en silikon eller silikoniserad akryl täta, en märkt för vidhäftning till glas, om du är fogmassor fönster, en vindruta eller annan glas yta. Märken av silikon täta inkluderar GE silikon och McKanica silikon täta Remover Gel.
3

Använd en butylgummi täta vid tätning av en omålad metallyta. Detta är ett bra alternativ för ytor under huven på din bil. Varumärken är Dap Butyl-Flex Gutter och Blinkande Caulk och Red Devil Butylgummikant Tätningsmedel.
4

Använd en silikoniserad akryl-latex att täta luckor mellan plastytor. Herchem rörmokare Caulk är ett alternativ för detta ändamål.
5

Använd en silikon för gummi ytor, liksom. Gummi ytor i din bil kan innehålla slangar, gummilister och andra trim. En tillämpliga varumärke är Work Zone 100 procent silikon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72592.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.