Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du hittar Termostat för en 2002 Mitsubishi Galant

Hitta termostaten på motorn i 2002 Mitsubishi Galant är det första steget i att ersätta den eller ta bort den för att testa . Termostaten är placerad inuti termostathuset , så att du inte kommer att kunna se den faktiska termostaten om du tar bort kåpan . Byte termostater finns på de flesta auto - delar butiker , men vara noga med att kontrollera värmen intervall som krävs för din motor . Inte alla termostater är samma och en med fel värmetal gör det möjligt för motorn att överhettas , att skada den . Instruktioner
1

Öppna huven på din Galant och lokalisera kylaren längst fram i bilen . Du kommer att se två slangar , övre och nedre , som kommer ut ur kylaren .
2

Följ övre kylarslangen , med början i slutet som ansluts till kylaren , ner dess längd . Slangen går till toppen av motorn , men kan köras under eller över andra komponenter på vägen .
3

Lokalisera änden av slangen , där den sitter fast i motorn . Höljet det fäster är termostathuset . Termostaten är placerad under denna bostad . För att få tillgång till det , måste du ta bort kåpan efter att först tömma kylsystemet . Du kommer att känna igen termostaten - det är metall och ser ut som en disk med en fjäder i mitten . Det är också den enda i huset .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72599.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.