Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort Förarens Panel sidodörr på en 1994 Jeep Wrangler?

Jeep introducerade Wrangler modellen 1987 och fortsatte YJ version förrän 1995. Dörren panelen på 1994 Jeep Wrangler kan tas bort för att komma åt de inre komponenterna i dörren. Högtalare och dörr församlingar lås behöver ofta underhåll, och att ta bort dörrpanelen är det enda sättet att komma åt dem. Panelen i varje modell-års Jeep Wrangler är identiska och bort på samma sätt. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två Phillips skruvarna som håller det inre dörrhandtaget på plats . Det finns en skruv i varje ände av handtaget.
2

bort Phillips skruv på dörrhandtaget låsmekanismen.
3

Bänd bort plasten panel från metallen omge med en platt skruvmejsel. Placera skruvmejseln mellan plastpanelen och plåtdörr och skjut den i mellan tills varje plastklämman har tagits bort. Arbetet runt dörren i en medsols tills panelen tas bort.
4

Koppla låsstängerna från det inre dörrhandtaget. Låsstängerna ansluta till handtaget och måste dras upp genom konsolen manuellt tas bort.
5

Ta bort panelen och placera den på en plan yta. Om panelen behöver ominstalleras, göra det i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72605.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.