Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tecken på en dålig sändning i en Buick LeSabre

Buick introducerade LeSabre Marquee som en konceptbil 1951. Typskylten blev officiellt en del av Buick lineupen i 1959. Innan avbryta modell 2005, hade Buick sålt över 6 miljoner LeSabres, och i 12 år var det bäst säljande full storlek fordon i USA Buick LeSabre har sålts med ett antal olika sändningar, som alla är benägna att problem. Tecken på en dålig överföring i en Buick LeSabre är inte svårt att upptäcka. Läckor

Titta på marken under där Buick LeSabre normalt parkerad. Pölar av vätska, fläckar är alla tecken på en läcka. Om läckan är röd i färgen, det finns en god chans Buick LeSabre transmission läcker.
Fluid

Även utan en märkbar läcka, är transmissionsolja eventuellt bli farligt låg. Använd mätstickan transmissionsolja för att kontrollera korrekt operativa nivåer. Om vätskan inte är genomskinlig röd eller luktar bränt, ändrar vätskan.
Vibrationer

Vibrationer och slutare av fordonet under växlingar är ett tydligt tecken att något inte står rätt med Buick LeSabre transmission. Transmissionen är utformad för att flytta smidigt och enkelt, vibrationer är ett tecken på att förändringar inte sker som planerat Slipning, gnällande eller andra ovanliga ljud som kommer
Ljud

. från transmissionen är en ledtråd att något är fel med växlarna eller ventiler överföring. Transmission tongångar brukar komma från brädorna och nära centrum av fordonet.
Överhettning

Överhettning av transmissionen är en allvarlig tecken på att något är fel med Buick LeSabre överföring. Överhettning orsakas av interna fördelningen eller under tung bogsering, gunga bilen, racing eller stop-and-go-körning i hög värme miljöer. Tecken på överhettning är rök, bränt transmissionsolja och överdriven värme nära växelspaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72611.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.