Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Touch Up Front Paint Bumper Skal

Den typ av körning på vägar som helst i USA har frågan om små bitar av skräp studsar upp och slå i främre stötfångaren som orsakar lackskador . Den minsta av småsten på 55 miles per timme kan skapa en repa eller färg chip som ser ful på en ny bil . Detta problem kan lätt åtgärdas med en resa till auto butik eller återförsäljare . Saker du behöver
200 till 400 grit sandpapper ( Beror på storleken på mätaren eller scratch ) katalog fuktig trasa
Bättringsfärg ( Hämta från återförsäljaren eller bildelar butiken ) katalog < br > Visa mer instruktioner
1

Undersök skador på stötfångarhöljet . om det är en stor nick , mer än 1 tum , måste du använda 200 sandpapper . Om det är mindre , använd sedan 400 grit . Du är inte slipa en stor yta . Håll sandpapper mellan tummen och pekfingret och försiktigt gnugga det skadade området . Du försöker bara grova ytan .
2

Torka rent. Det är en bra idé att använda fuktig trasa och torka av ett område runt åtta inches runt skadan , kommer detta att hålla den från att få någon smuts under färgen . Låt torka .
3

Måla den skadade platsen . Det enklaste sättet att göra detta är att noga måla innanför det skadade området först och försöka att inte gå utanför linjerna . Den bättringsfärg kommer med en borste på insidan av flaskan är ansluten till locket. Låt färgen torka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72618.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.