Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får jag isär ett Bakljus på en Mazda RX - 8 ?

Demontering av bakljusaggregat på baksidan av din Mazda RX8 kan du ersätta en skadad ljus eller objektivet , eller ersätta dem med en eftermarknad församling . Den bakljusaggregat består av en plastlins som bultar i kroppen och använder lampor och uttag ställa in den bakifrån . Tillgång till lökarna , är ledningar och kvarhållande muttrar tillverkade av i bagageutrymmet efter avlägsnande av plast kåpa som täcker den bakre delen av anordningen . Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på RX - 8 och lokalisera paneler på insidan av stammen över bakljusaggregat . Leta plast hållare som håller trim på plats , ta tag i mitten av hållaren med en tång och dra den rakt ut .
2

Dra plasten trim panelen bort från stammen sidoväggar och lägg det åt sidan . Lokalisera glödlampa uttag på baksidan av bakljusaggregat . Rotera dem moturs och ta bort socklarna från bakljusaggregat .
3

ta bort lås muttrarna på baksidan av bakljusaggregat med en hylsa och spärrskaft . Dra bakljusaggregat ur den bakre delen av bilen. Upprepa processen för att ta bort den andra bakljus om det behövs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72636.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.