Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så monterar du ett Dash Pad

Solljus och ständiga temperaturförändringar orsakar instrumentpaneler blir spröda och spricka. Sprickorna förstöra insidan av ditt fordon och låt underlaget blir spröd. Detta leder till ett fint damm som omfattar innehållet i fordonet. Byta en instrumentpanel kräver demontering av instrumentbrädan och en ersättare streck kan kosta hundratals dollar. Installera ett streck pad kräver mindre arbete och kostar mindre än en ersättare instrumentbräda. Saker du behöver
Rena trasor
plast färg
Rakblad
100-slippapper
Silikon lim
skål med varmt vatten
Ammoniak-baserade fönsterputsmedel

Visa fler instruktioner
1

Torka streck pad med en ren trasa. Skaka färgburken grundligt i 30 till 60 sekunder. Spray multipla svagt skikt av plast spray paint på ytan av instrumentbrädan pad. Låt färgen härda i 24 timmar innan du fortsätter med installationen.
2

Ställ en tub med silikon lim i en skål med varmt vatten. Låt silikonet att mjukna medan du förbereder instrumentpanelen för streck pad.
3

Cut utstickande material från spruckna instrumentbrädan med en rakkniv kniv. Jämna ut ojämnheter genom slipning instrumentbrädan med 100-slippapper. Spraya en ammoniak-baserade fönsterputs på slipat instrumentbrädan. Torka av renare från instrumentbrädan med en ren trasa.
4

Ställ instrumentbrädan pad ovanpå prepped instrumentbräda. Trim instrumentbrädan pad för att passa konturen på instrumentbrädan. Ta bort streck pad från ditt fordon.
5

Avlägsna Silikonlimmet från det varma vattnet. Applicera en sträng silikon remover på undersidan kanter streck pad. Applicera ytterligare bindemedel till ytan av instrumentbrädan.
6

Tryck instrumentbrädan dynan på ytan av instrumentbrädan. Arbetet från mitten till kanterna av instrumentbrädan dynan med en ren trasa för att sprida limmet och ta bort rynkor.
7

Låt limmet härda under 24 timmar för att säkerställa korrekt vidhäftning mellan streck pad och instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72646.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.