Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man laddar AC i en Dodge Caravan

Laddning en Dodge Caravan s enhet luftkonditionering, kallas vanligen "A /C" eller "AC", med ny freon är inte en svår uppgift att göra, och belöningen för att ha din A /C fungerar igen finns gott om motivation. Om din luftkonditionering inte fungerar, kallas en infiltration av A /C-systemet kemiska kylning, kylmedel eller ofta freon, kan vara precis vad du behöver. Om din husvagn gjordes före 1995, kommer en professionell måste göra andra justeringar innan du kan ladda med köldmedium på egen hand. Saker du behöver Review Ett kylmedel såsom Freon-12
Laddning verktyg
Läcksökning kit
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din Caravans luftkonditionering linje för luftkonditionering läckor innan du försöker lägga köldmedium. Bildelar butiker säljer läckagedetektering kit som du kan använda för att upptäcka läckor samtidigt tätning små. Följ tillverkarens anvisningar om hur du använder läcksökning kit du väljer. Om det finns en stor läcka, inte lägga köldmedium, utan ta din husvagn till en professionell
2

Hitta lågtrycksporten Side tjänsten.. Den är märkt Low och är svart i färgen. Ta bort det.
3

Slå på A /C till de kallaste, högsta möjliga inställningarna. Använd en tryckmätare för att se till att det finns tryck. Om manometern inte mäter något tryck, så kan det finnas ett större problem som kräver uppmärksamhet av en professionell.
4

Fäst slangen att ladda köldmediet på lågtryckssidan. Öppna ventilen så att kylmediet kan strömma in i systemet. Håll burken upprätt. När den är tömd, avlägsna refill slangen och stäng locket.
5

Slå på luft i 30 minuter så att köldmediet att göra sin väg helt genom systemet. Kontrollera trycket igen, det borde ha ökat. Om så inte är fallet, tillsätt mer köldmedium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72664.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.