Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Huvlås i en Cheva Caprice

Chevy allmänhet placerar Huvlås under instrumentpanelen, mellan rattstången och den vänstra sidan kick panel. Huven utlösningskabel på en Chevy Caprice är gjord av en tunn metalltråd kabeln löper genom mitten av plasthöljet. Kabeln har en ögla på den för att ansluta till huvfäste. Den huvfäste finns under huven på framsidan av din bil. Saker du behöver
Skyddsglasögon
stjärnskruvmejsel
Platt skruv
Långa tunga tråd och White litiumfett
Rags
Visa fler instruktioner Review bort den Kabelbrott
1

Du kommer att behöva skära den trasiga kabeln för att lossa huven. Du kan komma åt linan från under instrumentbrädan. Kapa kabeln huset där det blir 1/4-tums omgången. Hitta ledarkabel inuti huset och dra den. Huven kommer troligen släppa på denna punkt, men om det inte gör det så måste du komma linan under stötfångaren.
2

Leta linan genom att köra in handen bakom stötfångaren, eller synbart spotting spärren. Leta där linan hakar till spärren. Ta en kraftig kabel och sätta en slinga i den. Haka slingan till spärren där linan är ansluten. Dra tråden för att frigöra huven.
3

Frigör säkerhetsspärren fallkolv, vilket är beläget i mitten av fordonet ovanför grillen. Skjut den åt sidan och lyfter huven. Ta bort linan från huvfäste och dra igenom brandväggen. Ta av frisläppandet handtaget från insidan av fordonet, under instrumentbrädan, genom att ta bort de två skruvarna. Addera Installera Ny release Cable
4 Phillips skruvmejslar

Träd den nya utlösningskabel genom genomföringen hålet i brandväggen och sätt tillbaka handtaget till botten av instrumentbrädan med två Philips skruvar bort tidigare.
5

Byt linan genom att leda den tillbaka till där den var innan och haka kabeländen med öglan på huvfäste frigöringsspaken.
6

Lube alla rörliga delar på huvfäste med vitt litiumfett och städa upp allt overspray.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72668.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.