Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad gör man åt Jeep påminner

Om du äger en Jeep och lära sig att fordonet har en tillverkares återkallelse genom att söka återkallelsen listan från Jeep.com webbplats eller ta emot ett brev, så ska du göra upp planer för att få frågan tas om hand av så snart som möjligt. Detta är särskilt viktigt om problemet är säkerhetsrelaterad. Veta korrekt förfarande och optioner som jobbar med en återkallelse på din Jeep kommer att hjälpa dig att få tillbaka på vägen bekymmersfri mycket tidigare. Kontakta Jeep återförsäljare

Det första du måste göra när du lär dig av en återkallelse på din Jeep är att kontakta din lokala återförsäljare, enligt Jeep hemsida. Även om bilen inte var köpt på att Jeep återförsäljare det är acceptabelt att lämna tillbaka den dit eftersom tillverkaren kommer att betala för tjänsterna.

Satt upp ett möte så snabbt som möjligt och ta bilen ner tillsammans med all information som du har fått om återkallelsen.
Kolla För manuell Addendum

Ofta brevet som går ut från tillverkaren till konsumenten kommer att omfatta ett tillägg för ägarens manual. Detta kan vara en uppsättning noter eller instruktioner som adress något som tillverkaren inte inser när den manuella ursprungligen publicerades. Vanligtvis har det att göra med återkallelsen frågan.
P Om ditt brev har en av dessa Tilläggen, vik ihop den och lägg den i din instruktionsbok i fordonet. Online återkallelsemeddelanden kommer sannolikt att ha samma information som du kan skriva ut.
Redan betalats
p Om du hade problem med din Jeep grund av återkallelsen frågan innan återkallelsen skickades ut och fick betala för en reparation, då är du troligen rätt till ersättning från tillverkaren.

Du behöver bevis på betalning, såsom ett kvitto för reparationer, sedan skicka den till Chrysler Recall Center, enligt Jeep hemsida. Behåll en kopia till dig själv.
Återförsäljare inte kan eller vill inte fixa gratis

Om Jeep återförsäljare du ta bilen till inte löser återkallelsen fråga i rimlig tid eller påståenden inte kan eller kommer att göra reparationen utan laddning, så ska du underrätta tillverkaren, enligt National Highway Traffic Safety Administration webbplats. Tillverkaren kräver att alla återförsäljare att fixa påminner utan kostnad.
P Om du fortfarande inte är nöjd med resultatet, skriva ett klagomål till administratören av National Highway Traffic Safety Commission.
Gränser On påminner

Tillverkaren täcker inte minns när fordonet är 10 år gammal. Den 10-åriga börjar när Jeep säljs nytt för första gången, enligt National Highway Traffic Safety Administration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72675.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.