Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter 2000 Grand Vitara Strålkastare

Byta strålkastarna på Suzuki Grand Vitara kan krävas om lamporna har skador eller om de är extremt missfärgad eller grumlig. Replacement strålkastare är tillgängliga från Suzuki återförsäljarnät och genom några specialbutiker delar butiker. Begagnade strålkastare kan ofta hittas i restvärde varv till ett mycket lägre pris, men kontrollera dem för att se till att de inte är skadade eller missfärgade också. Saker du behöver
skruvmejsel set
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Grand Vitara, leta sedan skruvarna i ytterkanten av grillen från fronten. Ta bort dem med en stjärnskruvmejsel och lyft grillen utanför bilen.
2

Lokalisera den elektriska kontakten på baksidan av strålkastare montering och koppla bort den genom att dra den rakt ut från baksidan av strålkastare montering . Du kommer att behöva trycka ner låsspärren på kontakten innan du kan ta bort det.
3

Placera skruven i radiatorn stöd ovanför pannlampan. Ta det med en stjärnskruvmejsel. Flytta till framsidan av ljuset och ta bort de två skruvarna i botten av strålkastare montering med din Phillips skruvmejsel, dra sedan strålkastare församling rakt ut. Koppla bort alla kablar som fortfarande sitter.
4

Placera den nya strålkastare på framsidan av din Suzuki och installera de tre skruvarna. Dra åt dem med en Phillps skruvmejsel. Anslut elkontakten till baksidan av strålkastare montering, skjuta in den tills låsfliken ingriper. Upprepa proceduren på motsatt sida av lastbilen.
5

Placera grillen på plats på fordonets front och montera fästskruvarna. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72692.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.