Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Fjädring Alignment Verktyg

För en bil ägare att uppleva en mjuk gång under resa på en motorväg eller lokal grusväg, är det viktigt att bilen är utrustad med en stabil suspension. Men när bilens fjädring hoppar ur läge, måste suspensionen vara re-linje genom att använda särskilda typer av verktyg fjädring anpassning som en elektronisk camber mätare. Detta verktyg kontrollerar exakta områden där en bils upphängning behöver repareras. Digital Spiralfjäder Tester

För att kontrollera om en bil är fjädrarna fungerar korrekt så att bilens fjädring anpassning ordentligt kan repareras, kommer en bil teknikern använda en digital testare spiralfjäder. Denna enhet är konstruerad av hård metall och innehåller en sex-tums testet våren att mekanikern positioner under en bils chassi för att se om bilens fjädring har fallit för långt ner för att repareras eller om avbrottet har fjädervarven behöver bytas.

Spring Plattform Skiftnyckel

konstruerat av ett hårt stål och utrustad med ett greppvänligt metall handtag, är våren plattformen skiftnyckel en suspension justering verktyg som används för att passa över spring plattform nötter upp till 3-1/4 inches i diameter. När en bils upphängning är ur läge är fjädern plattformen skiftnyckel för att dra åt alla muttrar våren plattform efter betydande anpassning justeringar har gjorts till avstängning.
Digital Caster /Camber Gauge med Magnetic Adapter

att säkerställa att specifika delar av en bils suspension åter inriktade så att bilen kan köra mjukt, är en digital caster /camber mätare med magnetisk adapter verktyg som används. Denna utrustning innehåller en bakgrundsbelyst LCD-avläsning som visar mekaniker exakta vinklar upp till 20 grader i steg om 0,1 så att mekanikern kan se var suspensionen måste åter linje. En 9-volts batteri driver upp enheten så att bilen teknikern kan placera verktyget under bilens chassi för att inspektera suspension. Addera 3/8-tums drivfjädern Platform Adjuster

När en bil s suspension behöver mycket små justeringar vara ordentligt re-linje, kan det 3/8-tums drivfjädern plattform justerare användas. Denna lilla metall Verktyget är utrustat med en 3/8-tums fyrkantig sockel som passar perfekt över nästan alla bilens nötter våren plattform och muttrar så att justeringar kan göras. Verktyget är också utformad med ett greppvänligt handtag, vilket gör att mekanikern att justera skruvar och muttrar med mindre stress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72704.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.