Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att lappa en bil Bumper

Med tiden kommer din bils stötfångare upprätthålla sannolikt sprickor, repor eller fläckar. Om du råkar stöta in i andra föremål eller bli påkörd av andra bilar, kan skadan bli mindre men märkbara. Eftersom många av dagens bilar har plast stötfångare, kan du lappa ett hål, spricka eller skönhetsfel själv, vilket kommer att rädda dig från att spendera pengar på dyra bilreparationer. Denna uppgift kräver några verktyg och material. Saker du behöver
80-slippapper
plasthandskar
Plastic prep lösningsmedel
Piece Cloth
av papp
Härdare
Repair lim
2 raklar
Plastic filler
färg spruta
Paint som matchar färgen på din bil
Visa fler instruktioner
1

Jämna det drabbade området av stötfångaren med en del av 80 - grit sandpapper genom att gnida sandpapper över skador från sida till sida. Detta kommer att hjälpa färgen följa stötfångaren.
2

Skjut på ett par plasthandskar. Doppa en liten mängd plast prep lösningsmedel på en ren luddfri mikrofiberduk. Jämna lösningsmedlet över det drabbade området av stötfångaren i samma riktning. Torka inte och tillbaka.
3

Rör ihop 3 msk. härdare och 3 msk. av reparation lim på en bit kartong.
4

Torka reparation lim och härdare blandningen på det skadade området i stötfångaren med en gummiskrapa. Vänta ca 20 minuter för att ämnet ska torka på stötfångaren. Applicera ytterligare ett lager om det är nödvändigt för att helt täcka fläck. Vänta tills det torka innan vi går vidare. Använd endast så mycket av blandningen som du behöver, du kan inte använda det hela
5

Applicera ett tunt lager av plast spackel på det skadade området med andra gummiskrapa.. Vänta tills det torkar, som normalt tar 20 till 30 minuter. Var noga med att inte sätta plast spackel på för tjock, eftersom det blir svårare att slipa ner senare.
6

jämna ut reparerade området med en bit av 80-slippapper. Se till att plasten filler helt har torkat innan du gör detta.
7

Fördela färgen du kommer att använda i färg spruta, enligt tillverkarens anvisningar. Applicera två eller tre lager färg till det drabbade området, väntar ungefär en timme mellan strykningarna. Låt färgen torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72713.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.