Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du hittar Stötar för en Yamaha motorcykel

När rida på din Yamaha motorcykel är mindre än smidig , kan du behöva byta ut chocker . De chocker på din cykel absorbera effekten när cykeln rör sig över ojämna vägar . Flera detaljhandeln alternativ där du kan köpa de rätta chocker . Det är bäst att handla för det bästa priset . Instruktioner
1

köpa delar direkt från källan , särskilt om du har en Yamaha garanti på dina chocker . Du kan hitta en lokal Yamaha-återförsäljare för Yamaha återförsäljare . Berätta för dem vilka stötar du behöver . Om du är osäker , kommer de att kunna hjälpa dig .
2

Gå till en lokal motorcykel återförsäljare , även om de inte specifikt lager Yamahamotorerna . De bör ha tillgång till den typ av chocker som du behöver och kan hjälpa dig att hitta rätt del om du ger dem den modell och årsmodell på din Yamaha .
3 delar

köp online . Det finns hundratals återförsäljare som säljer Yamaha delar över Internet , inklusive jcwhitney.com , bikebandit.com och mc - superstore.com . Om du har produktinformationen för dina chocker , kan du hitta dem på en sajt på nätet och få dem skickade till dig . Du kommer att få betala frakt om du beställer dina stötar på nätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72766.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.