Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer en Toyota Engine Light

Du kan återställa ljuset kontrollera motorn i din Toyota med en On - Board Diagnostics II scanner verktyg . När ljuset visas på instrumentpanelen , har en mekaniker titta på bilen och åtgärda eventuella problem . Ljuset kan sedan återställas och avstängd. Vissa människor kopplar bara batteriet , men detta kommer att torka ut och återställer minnet av andra kritiska funktioner i din On - Board Diagnostics dator . Saker du behöver
OBD II scanner verktyg
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

se till höger sida av huven frisättning handtaget på förarsidan av Toyota och hitta en port . Anslut OBD II scanner verktyg i denna port och vrida om nyckeln i tändningslåset till läge "II" .
2

Tryck på bläddringsknapparna på skannern för att gå igenom de alternativ på menyn . Hitta ett kommando som säger " Radera" och tryck sedan på den .
3

Watch för huvudmenyn ska visas , eller vänta tills du får en scanner meddelande läsning " kommando som sänds . " Koppla ur OBD II scanner verktyg och slå på motorn . Inspektera instrumentbrädan för att avgöra om check engine lampan är släckt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72768.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.