Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Borttagning av en 1989 Jeep Gas Tank

Ta bort bränsletanken från 1989 Jeep för utbyte av tanken, tar avsändare eller andra delar några minuter och lite förplanering. Tanken ska vara så nära att tömma som möjligt för att göra bort säkrare och enklare. Tanken har inte en avtappningsplugg, så du kommer att behöva för att suga bränsle från tanken till en godkänd lagring behållaren innan du startar eller kör den tills den är nästan tom. Replacement tankar, skicka enheter och reservdelar finns på de flesta stora auto-delar butiker. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

bort påfyllningslocket locket från Jeep och ställ den åt sidan. Placera en domkraft under jeep och höja bak från marken, sedan placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln stödja fordonet. Avlägsna domkraften för nu.
2

Koppla slangen tanklocket och vent linje från förarens sida av tanken, med hjälp av en flat skruvmejsel för att lossa slangklämmorna. Dra slangarna från tankarmaturen och låt dem hänga åt sidan. Addera 3

Placera en domkraft under skidplate på bränsletanken och sedan ta bort muttrarna runt kanterna på skid platta, med en hylsa och spärrskaft. Sänk domkraften långsamt, vilket gör att bränsletanken och skid falla ner från Jeep tills du kan nå slangar och kabelanslutningar sele på toppen av tanken.
4

Koppla ur ledningsnätet från bränsle sändande enheten och ställ den åt sidan. Ta bort klämmorna från slangarna ovanpå bränsletanken med en skruvmejsel och koppla sedan bort slangarna och ställ dem åt sidan.
5

Sänk domkraften, tappa av bränsletanken och hasplåt ur Jeep som en komplett enhet. Skjut tanken ut från under bilen så att du kan komma åt någon del av det som krävs för reparation du utför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72769.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.