Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tips på en Delco generator

Delco-Remy började tillverka generatorer mer än ett sekel sedan, och har packat att 100 års erfarenhet och förbättringar till en beståndsdel som används i maskiner allt från bilar till vindkraftverk. Trots Delco ansträngningar, inte problem med generatorer uppstår dålig kontakt


Om batteriet i din bil är urladdning, men generatorns testerna bra på en reparationsverkstad, kan problemet vara en dålig anslutning. Avlägsna rost och sot vid fästpunkterna, eftersom rost och fett kommer att blockera en elektrisk ström. Rengör kontakterna på din generator ordentligt och rengör kontakterna på kablarna effektnivåer. Online fordonsindustrin rådgivning AA1.com råd att göra dessa kontroller innan du tittar på något annat att eliminera en av de mest förbisedda problem -. En dåligt jordad generator Addera Sensing Trouble
< p> Lyssna och titta för att upptäcka problem i generatorn. Vrid motorn på. Lyssna för gnäll eller skrikande ljud som kommer från generatorn. Om du hör skrikande, se till att källan till bullret är generatorn, och inte en lös rem. Om bandet är tight, vrid motorn igen. Buller från en generator anger lagren är dåliga. Stäng av motorn. Titta på generatorn noga. Leta efter bränna eller sveda märken på de bakre ventilationshålen. Detta indikerar att generatorn brinner ut. Lukt (ja, lukta) generatorn. Om du luktar något söt bränd lukt nästan som bränt socker, är generatorn bränna ut.
P Om endera villkor är närvarande, koppla bort batteriet. Koppla generatorns kablar och ta bort generatorn. Du kan ta den till ett garage för ytterligare utvärdering om du inte är säker på om det finns ett problem, men det är bäst att byta ut generatorn, om något av villkoren är närvarande. Ombyggnad en generator kräver verktyg och kunskap normalt utöver det den genomsnittliga hem mekaniker.
One-Wire System

behöver inte bli förvirrad eftersom din Delco generator bara har en tråd. Många Delcos kallas "one-wire" eftersom de har bara en utgång tråd. Styrkretsen är inbyggd i generatorn, vilket eliminerar behovet av utanför spänningsreglering. För att installera, bara jorda hölje, som är den negativa. Den enda röda tråden är "positiva" och måste anslutas till den positiva polen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72777.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.