Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att beräkna kostnaderna överföring reparation

Det finns lite som är mer frustrerande än att köra hem från jobbet och upptäcker att din check engine lampan lyser. Om källan till problemet är överföringen misslyckas, då du kan vara i för ännu mer frustration. Transmission reparation kan kosta från $ 750 till $ 6000 beroende på märke och modell av din bil och vilken typ av sändning det använder. Men allt är inte förlorat, med rätt information kan du vara säker på att du får bästa möjliga pris för din reparationsservice. Instruktioner
1

Betrakta den ursprungliga kostnaden för din bil och vilken typ av sändning som den använder. Manuella växellådor tenderar att vara mycket billigare, med en potentiell kostnad för så lite som $ 450 innan förlossningen för vanliga, billiga bilar. Automatiska växellådor kostar mycket mer, med en typisk bas kostnad av cirka $ 1700 för vanliga fordon.
P Om du äger en lyxbil eller en importerad bil så ska du räkna med att betala en premie för överföring reparation. Till exempel kostar en BMW automatlåda vanligtvis $ 4050, medan en Mercedes överföring kostar runt $ 1500 för en manual och upp till $ 6000 för en automatisk.
2

Forskning beloppet att andra människor har betalat för överföring reparationer . Navigera din webbläsare till en webbplats som RepairPal (se Resurser) och sök efter ditt år, märke och modell av fordon. Du är sannolikt att hitta uppskattningar av vad andra människor betalat för en liknande tjänst.
3

Forskning kostnaden för en ersättare transmission för ditt fordon. Du kan gå till en webbplats som Bildelar Fair (se Resurser) och sök efter en automatisk eller manuell växellåda för ditt märke och modell av bil. Även om du inte vill köpa överföringen, så kan det ge dig en god uppfattning om den ungefärliga kostnaden för de reservdelar. På kostnaden för arbetskraft
4

Factor. Vanligtvis måste du betala runt $ 300 för arbete på en överföring reparation. Du kan betala lite mer eller lite mindre för dina reparationer beroende på hur mycket människor är oftast betalas i det område där du bor och bygger på rykte verkstaden.
5

Call reparation butiker i ditt område och be dem om uppskattningar. Detta är det enklaste, mest direkta sättet att ta reda på den lokala marknaden kostnaden för reparation, men den information som du har lärt dig i din forskning kan hjälpa dig när du förhandlar ett slutgiltigt pris.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72779.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.