Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tekniker och tips för Automotive Dent Repair

Huruvida buckla i bilen är stor eller liten, kan du spara pengar på lång sikt genom att fastställa det innan det orsakar allvarligare kropp issues.Whether orsakas av en bilolycka eller en skenande livsmedelsbutik vagn, om du har en enkel buckla i din bil, kan du kanske att reparera skadan själv. Plunge It Out
p Om du har en stor buckla i din bildörr, huva eller annat område i din bil som inte är mycket djup, prova störta det. Även kolven inte alltid fungerar, kan vakuumet kolven skapar hjälpa till att få en bildörr eller annan krökt yta med en buckla tillbaka i rätt form.
Ta en hammare till det

Fix en liten buckla med hjälp av en hammare. Ta en hammare och dunka ut bucklan tills ytan ser slät. Ett rundat hammarhuvud, såsom en boll-stifts hammarhuvudet, fungerar ofta bäst, beroende på vilken typ av buckla du har. När hamra ut bucklor, alltid hammare bilens kaross på sidan utan att färgen på den för att skydda bilens lack och kropp.
Använd en Hair
Dryer
< p> För en mindre, böjd buckla, använd en hårtork, handen och en burk komprimerad yta för att ta bort buckla. Värm den plats där buckla är tills den är varm vid beröring. Du vill inte göra ytan för varmt eftersom det kan orsaka metallen böjs. När ytan är varm vid beröring, ta din hand och skjut buckla upp med fingertopparna eller tryckluft. Använd inte tummen för att driva upp buckla som du arbetar. Tummen är mycket stark och kan orsaka en ny buckla på ytan när den skjuter upp.
Anlita en professionell
p Om du inte kan få buckla ut själv , anlita en professionell. För en enkel eller komplex uppgift, prova en paintless specialist buckla reparation. Paintless buckla mekaniker fixa bucklor med specialiserade verktyg buckla reparation. Specialister kostar vanligtvis mycket mindre än att ha en mekaniker eller body shop fixa din bil, och jobbet kan ofta fyllas snabbt, på mindre än en dag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72792.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.