Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ship Bildelar

Det finns hundratals olika modeller av bilar för närvarande används i USA varje av dessa bilar har hundratals modell-specifika delar och alla dessa delar kan gå sönder. Således bildel verksamheten föddes, och fortsätter att frodas, särskilt med användning av Internet. Fordonsägare som inte kan hitta en specifik del för deras fordon i sitt hemområde kan beställa delar online och få dem levererade till sitt hem. Shipping bildelar kan bli dyrt på grund av vikten. Men de flesta bildelar är inte känsliga och kräver minimal förberedelse leveranstid. Saker du behöver
Box
Förpackningstejpen
frigolit jordnötter, bubbelplast eller tidning
Visa fler instruktioner
1

Förbered del som ska förpackas. Begagnade bildelar inte brukar vara alltför ren, så se till att dränera alla vätskor från del och torka av allmän fett och fordonsindustrin smuts innan du paketerar den delen.
2

Hitta en kartong stor nog för att passa den del i. Linda del ordentligt i bubbelplast eller tidning och placera den i lådan. Sätt följesedeln i rutan tillsammans med en del och tejpa lådan stängs med packtejp.
3

Välj fraktbolaget. Hittade Värde rekommenderar att skicka bildelar via UPS marken leverans eftersom de tenderar att vara billigare än andra liknande rederier. Däremot kan bildelar levereras över natten eller använda ett fraktbolag som specialiserat sig på sjöfart besvärliga objekt. Du kan hitta en lokal fraktbolag genom att titta i telefonkatalogen eller på nätet under "gods" eller "lastbilstransporter."

När du har valt din avsändaren, kan du ta bilen del till sin lokala butik eller ringa dem via telefon för att ordna plocka upp från ditt hem. Typiskt din avsändaren tar hand om leveransetiketten när paketet hämtas eller levereras, men du kanske vill skriva mottagarens adress på utsidan av lådan för att undvika förvirring eller frågor om något uppstår.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72812.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.