Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här byter Transmission Lines i en Chevy Cavalier

Transmissionsledningarna på din Chevy Cavalier bär transmissionsolja från kyla kärnan i kylaren till transmissionen. Eftersom fluiden värms upp i överföringen, om blir tunn och mindre effektivt, kylning det blir nödvändigt. Men om en av dina Cavaliers överföringsledningar läcker eller skadas, måste du byta ut den. Annars kommer transmissionsolja läcka eller plugg och vätskenivån sjunker, hydrostaten skadas. Replacement kylledningarna finns, förböjda för att passa din Cavalier, från alla Chevrolet-återförsäljare. Saker du behöver
Jack
Jack står
Oil drain kokkärl
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av din Cavalier från marken, med hjälp av en domkraft, och placera ett par pallbockar under ramen för att stödja Cavalier. Placera ett spilloljekärl under kylaren där kraftledningar träffa kylaren.
2

Lossa fästet på slutet av en kraftledning i kylaren med en skiftnyckel och dra sedan linjen ned och låt någon transmissionsolja dropp i tråget. Flytta till den andra änden av linjen, där den möter sändningen, och placera en andra tråget under raderna.
3

Lossa fästet på transmissionen änden av linjen du jobbar på, med hjälp av en skiftnyckel och dra sedan linjen ut från under bilen. Skjut en ny linje på plats, fästa den i sändningen först. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel.
4

Höj linje till hålet på kylaren och tråd montering på plats. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel tills den sitter fast. Upprepa processen för den andra raden. Ta avloppet panorerar från under bilen.
5

Hissa upp bilen av domkraften står med din jack, ta bort pallbockar och sänk bilen till marken. Avlägsna domkraften från under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72828.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.