Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att stänga av Tjänsten ljus på en 1998 Volvo S70

On - Board Diagnostics dator i 1998 Volvo S70 får felkoder från sensorer över hela fordonet . Det håller även reda på när din bil behöver regelbundet underhåll, t.ex. byte av olja och finjusteringar . När tjänsten ljus dyker upp på instrumentpanelen , är det dags för en service . Serva bilen innan manuell återställning och släcka ljuset tjänsten motorn . Det är en quick fix på en Volvo , kräver inga specialverktyg och bara några minuter av din tid . Instruktioner
1

sitta i förarsätet och sätter tändningsnyckeln i , vrida nyckeln till första läget . Se till att motorn inte startar , dock.
2

Hitta ratten trippmätare och tryck in den , hålla den nere medan du vrider nyckeln i tändningslåset till det andra läget . Detta är läget precis innan motorn startar .
3

Titta på instrumentpanelen och leta efter tjänst motor ljus blinka . Efter det blinkar tre eller fyra gånger , vrida om nyckeln i tändningslåset tillbaka till det första läget . Se till att du fortfarande håller knappen trippmätare ner .
4

Låt resan knappen gå och slå på motorn . Kallelse huruvida tjänsten motorn har släckts . Om det inte har stängts av , upprepa proceduren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72832.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.