Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ship ett avgassystem

Fordon avgassystem består av flera delar. För att kunna leverera hela avgassystemet, kommer du behöva skicka komponenterna separat för att undvika att skada dem, att se till att hålla din packning till en rimlig storlek och vikt för att minimera fraktkostnader. Packning och transport en bilavgaser kan göras relativt snabbt. Så länge som den är förpackad på rätt sätt, bör de delar når mottagaren i gott skick. Saker du behöver Flighter Long
kartong förpackning band
Handdukar
Leveransinformation
Visa fler instruktioner
1

Förbered avgaskomponenter för förpackning . Det är en mycket liten marknad för begagnade bilavgaser, så de flesta avgassystem kommer vara helt nya när de skickas och du bör inte oroa dig för rengöring av delar innan du skickar dem.
2

Wrap varje del i flera lager av mjuka handdukar för att skydda dem under transporten. Avgasdelar såsom ljuddämparen och avgasgrenrör är tunga nog att de inte fullt ut kan skyddas med bubbelplast.

Ship varje komponent i avgassystemet separat för att undvika bitarna flyttar och skadar varandra under transporten.

3

Leta lådor leveranstid avgaserna i. Hittade Värde rekommenderar sjöfart långa Avgasdelar i fem-fot långa garderob lådor. Om någon av delarna är ovanligt tung, kan du köpa specialgjorda dubbelväggiga transportlådor som är dubbelt så starka som vanliga kartonger.
4

Fyll dina kartonger med packning jordnötter och placera varje avgaser systemet deltar i en enskild låda. När du har placerat varje del i lådan, placera din följesedel i en av rutorna och sedan försegla kartonger med förpackningstejp.
5

Ship avgaserna med hjälp av en speditör som regelbundet erbjudanden med stora lådor och tunga föremål. Du kanske vill kolla med olika avlastare för eventuella rabatter eller kampanjer. Du kanske också vill välja marken frakt för avgassystemet. Marken frakt är billigare än luft och avgaser delar ofta kostar mer att fartyget på grund av sin storlek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72840.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.