Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Starter i en 2000 Cadillac DeVille

Startmotorn i 2000 Cadillac Deville fungerar på samma sätt som de flesta bil-förrätt. En solenoid skickar en elektrisk impuls till startmotorn vilket i sin tur orsakar en växel inom starter att vända. Detta orsakar att motorn ryta till liv. Om startmotorn inte, startar inte motorn. När detta händer, är det enda sättet att lösa situationen för att ta bort och ersätta startmotorn med en ny eller ombyggd en. Saker du behöver
Ramper
Skiftnyckel
9/16 nyckel
Visa fler instruktioner
1

köra Cadillac Deville på en uppsättning av front- avsluta ramper att vinna markfrigång mellan botten av fordonet och marken. Dra åt parkeringsbromsen att förhindra Deville rullar av ramperna medan du är under det.
2

Öppna motorhuven och ta bort den negativa batterikontakten från batteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa muttern på kopplingen.
3

Leta starter på botten av motorn, på förarsidan av Deville. Använd ersättare starter som ett visuellt stöd. Det ligger bakom bell bostäder, mellan sändning och överföring tvärbalk. Ta ut kabeln från baksidan av startmotorn
4

. Tråden fäster vid starter med en liten mutter. Använd skiftnyckel för att ta bort muttern och skjut sedan tråden från den gängade stolpen.
5

Koppla ledningsnätet på startmotorsolenoiden. De låsbara bultarna till startmotorn, så blir det bort med startmotorn. För att koppla selen, tryck ned frigöringsspaken och dra selen från solenoiden.
6

Ta bort de tre muttrarna som håller fast startmotorn till bell bostäder med en 7/16 nyckel. Håll startmotorn med ena handen medan du tar bort den sista skruven.
7

Dra starter av bell bostäder och placera den nya startmotorn på plats. Det finns ett litet kugghjul på änden av starter som ingriper med svänghjulet i startapparaten.
8

Säkra starter med de tre bultarna och 7/16 skiftnyckel.
9

Anslut ledningsnätet till startmotorsolenoiden på Deville genom att trycka på kontakten på solenoiden tills den snäpper på plats.
10

Anslut starter tråden på slutet av startmotorn.

11

Anslut batteriets negativa kontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72860.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.