Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1991 Ford Ranger Head Lamp Demontering

Om den sammansatta strålkastare församling i 1991 Ford Ranger behöver bytas på grund av skada eller missfärgning, kan enheten tas bort från framför lastbilen med en liten ansträngning och grundläggande verktyg. Anordningen använder skruvar för att hålla den på plats, och medan trim infattningen måste komma av först, skruvarna är alla lätt åtkomliga. Om du behöver ändra lökarna i dessa församlingar, göra det från baksidan av ljuset utan avlägsnande. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på lastbilen och lokalisera de två skruvarna på toppen av trim bezel. Ta bort dem med en stjärnskruvmejsel flyttar sedan till framsidan av ramen och lokalisera de fyra skruvarna i ansiktet av det. Ta bort dem med din Phillips skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

Dra trim bezel bort framför lastbilen och ställ den åt sidan. Det finns tre klipp längs den nedre kanten av ramen, de kan kräva att du drar hårdare än du tror att du ska men de kommer att släppa om du drar tillräckligt hårt Addera 3

Lokalisera. fyra skruvar i hörnen på pannlampan. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel dra sedan pannlampan mot dig tills du når anslutningen glödlampan på baksidan av monteringsbandet.
4

Lossa låsspärren på glödlampan och dra kabelförbindningar bort glödlampan. Ställ selen åt sidan och ta bort strålkastaren montering av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72880.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.