Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en förrätt på en 1994 Ford F-150

Ta bort startmotorn från din Ford F-150 ger dig möjlighet att bänk-testa startmotorn om det inte fungerar. Om startmotorn inte fungerar alls, är en ny startmotor tillgänglig via en Ford-återförsäljare eller de flesta större bildelar butiker. Startmotorn är ansvarig för spinning motorn innan den börjar. Byta startmotorn är ett stort projekt att ta itu med hemma och kommer att rädda dig från en stor reparation räkningen genom att göra arbetet själv. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

öppna huven av din F-150 och lokalisera den negativa batterikabeln på batteriet. Lossa spännskruven på kabeländen med en skiftnyckel och sedan ta bort kabeln från batteriet.
2

Höj framför lastbilen med en domkraft och ställning en uppsättning pallbockar under framvagnen till stödja lastbilen. Lokalisera startapparaten på passagerarsidan sida av motorn underifrån trucken. Det monteras där motor och transmission möts.
3

Leta kabelanslutningar på baksidan av startmotorn och ta bort dem, med hjälp av en skiftnyckel för att ta bort fästmuttrarna. Lay trådarna åt sidan.
4

Lokalisera de två fästbultarna på framsidan av startmotorn. Ta bort dem med en hylsa och spärrskaft, och sänk startmotorn från motorn. Skjut starter ut från under lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72896.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.