Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur ta reda på vad reservlampor att använda i Fordonsstrålkastare

fordonets strålkastare är inte bara en säkerhetsfunktion som förbättrar synen i mörker och regn, och låter andra fordon att se dig på natten, de är också skyldiga enligt lag. Du måste byta strålkastare så fort de börjar mörkna och omedelbart om de brinner ut helt. Eftersom fordonets strålkastare finns i en mängd olika storlekar och stilar, måste du undersöka fordonet att fastställa vilket som passar. Instruktioner
1

Öppna suffletten och mager inne att titta på baksidan av en av strålkastarna. Leta tråden som fäster på baksidan av ljuset, vilket är strömförsörjningen. Dra kabeln rakt ut från baksidan av ljuset. I vissa fall kommer tråden har en liten flik som du squeeze innan du tar bort den.
2

tag gummiskyddet på baksidan av ljuset, kallas dammskyddet, och dra den rakt ut från ljuset för att ta bort det.
3

Lokalisera metallklämma som täcker baksidan av strålkastaren och håller den på plats. Tryck nedåt på toppen av klippet för att sänka det bort från ljuset.
4

tag i botten av lampan, vilket blir tydligt i mitten av strålkastaren och dra ut den från ljuset.
5

Titta på metallen basen av glödlampa för tryckta ord, som kommer att identifiera lampan typ och effekt. De vanligaste typerna av strålkastare lökar är storlekarna H1, H4 och H7.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72904.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.