Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Packningsmaterial

Packningar täta anslutningen mellan två styva material. Packningsmaterialet loger ofta mot en av de bitar som kommer in i anslutningen när det åldras eller blir uppvärmd. Innan du installerar en ny packning på anslutningen, måste du ta bort den gamla packningen. Använda rätt verktyg för att ta bort packningen kommer att ingen skada uppstår på packningen flänsen. En skadad fläns kommer att orsaka läckor att bilda runt packningen, så att luft eller vätskor att gå förbi tätningen. Saker du behöver
Plastfolie
silvertejp
Gasket Remover Review plastskrapa
Rags
Visa fler instruktioner
1 plast

Place folie över målade områden som omger den del som innehåller packningsmaterial. Fäst plastfolie till området med bitar av silvertejp.
2

Applicera en packning remover till packningen materialet. Låt packningen remover för att sitta på packningen under 30 till 45 minuter.
3

Skjut den platta änden av en plast skrapa under packningsmaterial. Skjut skrapan framåt med korta tag för att lyfta tätningsmaterial från packningen flänsen. Torka ackumulerade tätningsmaterial från skrapan med en trasa. Skrapa flänsen tills inga stora bitar av packningen kvar på det.
4

Ansök extra packning remover till packningen flänsen. Låt remover för att sitta på flänsen i ytterligare 30 till 45 minuter.
5

Torka resterande materialet och /eller lim från packningen flänsen med en trasa. Inspektera packningen fläns. Upprepa processen för att ansöka och torka flänsen tills inga tecken på packningen materialet kvar på flänsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72923.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.