Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Mini Cooper Ratt

Ibland kan du behöva ta bort ratten från en Mini Cooper i syfte att ersätta det på grund av hjulet har slitna eller bara för att du vill ha en annan typ av ratt . Ta bort hjulet är ett jobb som kan göras på mindre än en timme. Ta ratten själv, vilket sparar tid och pengar för att ha en mekaniker göra jobbet åt dig. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Liten skruvmejsel
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa batterikabeln av Mini Cooper från batteriet inlägg med en hylsnyckel innan du tar bort ratten. Lokalisera de två gropar i ratten kolumnen, en på varje sida, strax bakom ratten.
2

Skjut en liten skruvmejsel i båda gropar, en i taget, och skjut in på fjädermekanism tills du känner krockkudden frisättning från fjädrarna. Ta bort locket från mitten av ratten för hand. Addera 3

Lossa ledningar kontakterna inne i ratten med en liten skruvmejsel, bända upp på klippet för att låsa upp den och lyfta stickproppen ur uttaget. Leta reda på de tre trim bitar runt insidan av hjulet och lossa de Torx-skruvar bakom ratten som håller fast bitarna med en Torx-skruvmejsel.
4

Lyft trim bitar från ratten och lossa de elektriska kontakterna på varje beklädningsdetalj för hand, ställa in trim bitar ur vägen. Koppla hornet elektrisk tråd från ratten för hand.
5

bort bulten ratten i mitten av ratten med en hylsnyckel. Dra ratten rakt från kolonnen för hand, gängning trådarna genom centrum av ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72939.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.