Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med en 2006 Dodge Caravan

Enligt Dodge Problem hemsida, hade 2006 Caravan det fjärde sämsta årsmodell i sin mandatperiod. Den hade 57 erinrar om att år, för frågor som mindre som yttre tillbehör och så allvarligt som bromsar. Det fanns ett antal andra problem allvarliga nog för återkallelse. Strålkastare

Sommaren 2008, erinrade Eagle Eyes, tillverkare av strålkastare för 2006 Dodge Caravan, de 11.534 Dodge Husvagnar som bar ljusen. Det ljus som kommer från lamporna var inte tillräckligt ljus för att uppfylla Federal Motor normer för fordonssäkerhet. Enligt Automall USA, skulle sådana svagt upplysta strålkastare resultera i en krasch
Vindrutan:. Synlighet Frågor

Den 8 mars 2006 återkallade Daimler-Chrysler 268.800 Dodge Husvagnar på grund av en svag vindrutetorkare motor ankaraxel, enligt Automall USA. Oron var att brott kunde inträffa, vilket resulterar i förlust av torkningsfunktion, vilket kan vara farligt under regniga eller snöiga förhållanden.
Krockkuddar

Enligt till Automall USA, den 11 januari 2010, ansåg Chrysler Corporation airbag-sensorer på 308.950 av sina bilar --- inklusive Dodge Husvagnar --- att vara svag. Den biltillverkaren oro var att sensorerna kan bryta på grund av dåligt väder, så att vatten kan komma in sensorerna. Detta, i sin tur, skulle orsaka krockkuddarna inte distribuera, vilket leder till allvarliga skador eller dödsfall.
Bak och sidorutor

On December 11, 2007 , Chrysler erinrade 1.657 av sina 2006 Dodge Husvagnar eftersom glaset som gjort upp sin bak-och sidorutor missade ett härdat prov glaskross. Brott av glaset kan leda till allvarliga skador på förare och passagerare, enligt den Automall hemsida.
Motor

annat klagomål som inte leder till en återkallelse, men var en olägenhet för 2006 Dodge Caravan ägare, var tendensen hos 3,3-liters vattenpump att misslyckas på van. Som MSN Autos hemsidan påpekar, detta ledde till många ekonomiska problem för ägarna. Enligt MSN Autos, Dodge Caravan ägaren de kostnader som uppstått inkluderade en $ 72 avgift för reservdelar, $ 112,50 för arbetskraft, samt en $ 65 Våning takt. Men dessa citat uteslöt tid mekanikern tillbringade diagnostisera problemen med fordonet, samt omsättningsskatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72951.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.