Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man programmerar en Keyless Entry Remote för en 2000 Honda

Om du har förlorat ditt Keyless fjärrkontroll för din 2000 Honda, kan du köpa en ersättare fjärrkontroll. Bytet kommer inte att fungera förrän du manuellt programmera det för din bil. Du måste ha en nyckel till tändningen och kunna slå på bilen, det kommer in i bilen i programmeringsläge. Om du uppfyller några grundläggande säkerhet steg för att bevisa att du har tillgång till bil, kommer du att kunna programmera ett valfritt antal nyckellösa fjärrkontroller. Saker du behöver
Keyless remote
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilen nyckeln i tändningslåset och vrid den till "på" läge . Detta blir det andra klicket när du vrider om nyckeln.
2

Tryck på "lås eller" unlock "-knappen på fjärrkontrollen nyckellösa.
3

Turn bilnyckeln tillbaka till det låsta läget. Detta är också känd som "0" eftersom nyckeln inte kan vridas längre åt vänster. Du kommer att veta om nyckeln är i läge "0" om nyckeln kan dras ut av bilen.
4

Upprepa steg 1 till 3 två gånger, och se till att använda samma Keyless remote varje gång. Du ska nu ha avslutat steg 1 till 3 tre gånger.

5

Vrid startnyckeln till "på" eller "II" läge genom att vrida nyckeln tills du känner att det klickar två gånger.
6

Tryck antingen "låset" eller " låsa upp "knappen på fjärrkontrollen nyckellösa. Du kommer nu i programmeringsläge. Om den görs rätt, låser strömmen på dörrarna kommer låsa och låsa upp automatiskt.
7

Tryck på" låset "eller" unlock "-knappen en gång till. Detta bör göras för varje nyckellösa fjärrkontroll du vill programmera. Du kommer att veta att det görs på rätt sätt när bilen låses automatiskt.
8

Vrid tillbaka till" 0 "eller låst inställning, och ta ut nyckeln ur tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72969.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.