Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Audi låsskifte Åsidosätt Instruktioner

De flesta bilar är utrustade med en automatisk växellåda har en funktion som kallas "shift lock," som hindrar föraren från att flytta ut ur parken när bilen är avstängd, när bromspedalen inte tillämpas eller när bilens dator känner av skador på motor eller växellåda. Oavsett situation, ibland föraren måste åsidosätta en låst transmission för att flytta bilen. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel (behövs sällan)
Visa fler instruktioner
1

applicera tryck på bromspedalen, och stänga av motorn på.

2

försök att flytta från parken. Ibland bilen rullar bakåt vid parkering, vilket gör att växeln för att vara något fastnat, inte "låst." Om det inte ur fläcken, är det förmodligen det låsskifte.
3

Stäng av motorn.
4

Sök "shift lock" i index din Audi handbok. Under åren har Audi använt olika typer av skift lås, två av de vanligaste är en verklig knapp nära shifter, och andra som kräver avlägsnandet av plast panelen som omger växelspaken.
5

Tryck shift-lock override knappen. Om knappen eller mekanismen är under panelen som omger växelspaken, följ manualens anvisningar för att ta bort panelen.
6

Shift bilen i friläge medan du fortfarande håller eller trycka på spärr låsskifte och med tryck fortfarande tillämpas på bromsen.
7

Slå på motorn medan bilen är i neutralläge, och flytta in i enheten eller omvänt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72988.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.