Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter eller köpa en ny motor

Om du älskar din bil men din motor har gått dåligt, kan du överväga att byta motorn istället för att köpa en ny bil. Kroppen av din bil kan pågå under obegränsad tid och det kan vara mer kostnadseffektivt att köpa en ny motor om viktiga komponenter såsom överföring är i gott skick. När dina alternativ ersätter en motor eller förkasta en bil och köpa en ny, får ett motorbyte vara din bästa insats. Instruktioner
1

Kontrollera att din gamla motor är bortom reparation, eller kommer att kosta så mycket att fixa att du kan lika gärna byta ut den. Vissa motorproblem kan repareras, och du bör göra det om det är genomförbart.
2

Forskning dina motoralternativ. Dina fordon märke och modell kommer att bestämma motorns du behöver, men du kan välja att köpa en renoverad motor, en motor från en bärgning gård eller en helt ny fabrik direkt motor. Försök inte att köpa en motor från en skroten om du inte är en kvalificerad mekaniker. Ombyggda motorer är ofta så gott som ny, men en helt ny motor från bilens tillverkare är perfekt. En ny motor är det dyraste alternativet, dock.
3

Köp motorn. Försök inte byta ut motorn själv om du inte är mekaniskt benägna och upplevt. Annars riskerar du att kosta dig ännu mer pengar när du måste ta bilen till en mekaniker för att slutföra projektet.
4

Har bilen och motorn levereras till en betrodd mekaniker. Du kan köpa motorn själv och leverera den till din mekaniker, som sedan utför ersättare för dig. Kontrollera att det finns olja i den nya motorn innan du startar det för första gången eller du kan skada den nya motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72990.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.