Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto Body Restoration Tips

Om en fordonsägare önskar bevara en älskad bil eller helt enkelt behålla sitt värde, är restaurering vägen att gå. Auto organ tekniker kan utföra bara om någon form av restaurering jobb, inklusive karosseri, måleri, plåt och glasfiber arbete, motor ombyggnad, reparation av krockskador, invändig restaurering och fastställande rost hål i golvet styrelser och paneler rocker. Dock måste flera faktorer tas i beaktande före och under auto body restaurering. Utvärdera Restoration Beslut

Utvärdera tillståndet i bilen. Om det verkar svårt skadade, kan det vara bortom reparation. Vanligtvis, om ramen är fast från toppen till botten, är bilen sannolikt återställas. Men, om ramen är svag eller fyllda med hål, i synnerhet på den inre golvytan, skall kostnaden för fastställande av bilen noggrant vägas mot den långsiktiga tillförlitligheten av fordonet. Med hjälp av en ficklampa, inspektera alla trånga utrymmen av bilen, inklusive stammen och motorrummet. Om möjligt, gå till ett garage och har bilen lyfts upp på en lyftanordning för en grundlig undersökning.
Välj kvalificerat organ Tekniker

välja kvalificerade professionella att återställa bilen till sitt ursprungliga lyster och värde. En amatörmässig restaurering jobb kan resultera i förlorad tid och pengar. Auto kropp restaurering måste göras på rätt sätt så att fordonet är så nära originalet som möjligt. Försök att få en känsla för den typ av arbete återförsäljaren utför. Till exempel, om företaget besitter en restaurering galleri, granska de olika stadierna i sitt arbete med andra bilar. Dessa observationer kommer att ge en god uppfattning om vad som väntar.
Övervaka återställningen

övervaka återställningen. Auto kropp restaurering händer inte över en natt. Därför besöka butiken för att observera de olika stadierna i fordonet måste passera igenom. Kunden bör begära ett avtal som beskriver tiden och datumet för varje återställande steg, eller om detta inte är möjligt, begäran kontakt i början av varje etapp. Noggrann observation kommer att ge kunden en mer personlig relation med de tekniker auto organ och det arbete som utförs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73005.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.