Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en Lug Nut Key

Att få en punktering är frustrerande , att inte kunna ta bort det punkterade däcket är irriterande . Bilar är försedda med all nödvändig utrustning för att byta däck : en domkraft för att lyfta bilen , en " donut " eller reservdäck för att hjälpa dig att få hem eller till en bensinstation för att reparera dina däck , och ett däck järn för att ta bort klacken muttrarna som håller din nu sårad eller lufttomt däck ordentligt på din bil . Däcket järn , eller rörtång , fungerar också som en rörtång nyckel , och är särskilt utformat för att hjälpa till att avlägsna muttrarna på däcket . Använda tappmuttem nyckeln korrekt kan påskynda däck föränderlig process . Instruktioner
1

Undersök muttrarna på däcket och avgöra om det finns en låsning lug nut . Typiskt låsklacken muttern kommer att ha en annan huvud , antingen rundade eller med en design .
2

Placera tappmuttem knappen på låsning tappmuttem , se till att nyckeln är på muttern ordentligt . Addera 3

Vrid tappmuttem nyckeln medurs för att lossa lug nut . Om tappmuttem är på för hårt , steg nedåt på tappmuttem nyckel för extra kraft . Ta tappmuttem genom att skruva loss den .
4

Fortsätt lossa och avlägsna de återstående muttrarna med tappmuttem nyckeln på samma sätt .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73030.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.