Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2001 Jeep påminner

Jeep hade flera återkallelser på olika 2001 modeller, däribland Wrangler, Cherokee och Grand Cherokee. De flesta av dessa återkallanden var för liknande brister i alla modeller, men några minns var för problem som finns på särskilda jeep fordon. Två av de största återkallelser kom på alla tre Jeep-modeller, som påverkar mer än 1 miljon fordon. Jeep Wrangler

2001 Jeep Wrangler är en av de modeller som återkallades för barn-sits och bränsle-insprutning problem. Dessa två återkallelser var en del av de 1 miljon jeepar återkallas av tillverkaren, och var två av sju problem som finns på Wrangler. Ett barn-stolen kunde inte förankras ordentligt till Wrangler säten enligt Federal Motor säkerhetsnormer krav. Den Wrangler var också en del av den massiva återkallelsen av Jeeps för ett avgassystem och grenrör problem rörande insprutningssystemet. Intaget av grenröret tillät skräp att ansamlas i motorn, vilket kan leda till brand. Den 2001 Jeep Wrangler också erinras om problem med bränslepumpen, tändningen, exteriör belysning problem, huvudcylinder problem och takräcke spärrarna.
2001 Jeep Cherokee

Det fanns åtta olika återkallelser som utfärdats för 2001 Jeep Cherokee. Två av återkallelser var en del av 1-miljon återkallelse av fordon som sågs på Wrangler och Grand Cherokee om barnstolen och grenrör. Fyra andra återkallelser på Cherokee var för problem med ytterbelysningen. Alla fyra av exteriör-belysning påminner behandlas med otillräcklig belysning av strålkastarna och reflektorer på Cherokee. Ett annat problem med den Cherokee berörda huvudcylindern läcker bromsvätska. Den inre tätningen på huvudcylindern förlorade flexibilitet vid låga temperaturer, vilket bromsvätska läcker. Den senaste återkallelsen på Jeep Cherokee var för plast genomföringen på bränslepumpen. Denna genomföring kontakt försämras eller korroderade, eftersom det inte var förenligt med bensin. Detta orsakade genomföringen för att brytas ned till den punkt läckande bensin.
2001 Jeep Grand Cherokee

Tio olika återkallelser utfärdades för 2001 Jeep Grand Cherokee. Åtta behandlat samma problem som ses i Wrangler och Cherokee, inklusive barn-stolen och bränsle-insprutning problem, men två var annorlunda. En av de återkallanden var för endast 626 Grand Cherokee rörande rutan styrväxeln. En mutter kom lös, vilket gör att ratten för att låsa. Den andra minns, som var annorlunda än de andra Jeep minns, var för Grand Cherokee utrustad med uppvärmda säten. Värmeelementen var överhettning till den punkt där de kunde utgöra en brandrisk eller bränna passageraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73049.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.